Detalii despre curs:

Tipul cursului: calificare
Cod COR: 714111
Durata cursului: 360 de ore
Condiții de înscriere: învățământ gimnazial

Descrierea/Beneficiile cursului:

Vopsitorul industrial este persoana care realizează lucrări de vopsitorie pe o gamă variată de produse simple sau complexe, din metal, lemn, plastic, fibră de sticlă.
Acest curs are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale ce vă vor califica pentru a desfăşura activităţile specifice acestei meserii. Veți învăța cum să pregătiți suprafeţele de vopsit,materialele pentru vopsit, cum să executați lucrările de vopsire şi finisare, dar și să aplicați tratamentele speciale.
Cursul se adresează atât persoanelor care doresc să se califice în domeniu câtși firmelor care au angajat personal fără a deține calificarea necesară pentru această meserie.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Pregătirea suprafeţelor de vopsit;
– Pregătirea materialelor pentru vopsit;
– Executarea lucrărilor de vopsire şi finisare;
– Aplicarea tratamentelor speciale;
– Manipularea pieselor;
– Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă, precum şi în situaţiile de urgenţă;
– Aplicarea normelor de protecţie a mediului;
– Aplicarea procedurilor de calitate;
– Organizarea locului de muncă;
– Întreţinerea echipamentelor de lucru.

Leave a commentGurgu Gabriel Dănuț

1 an ago

Am 19 ani, am terminat liceul Tehnologic Aurel Rainu din Fieni cu calificarea de Tehnician Electromecanic si doresc să mă inscriu la cursurile pentru Vopsitor industrial deoarece vreau sa ma calific in acest domeniu.

ccse

12 luni ago

Buna ziua, organizam cursul oriunde reusim sa formam o grupa. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0733 470 705 sau 0733 470 700 sau veti fi contactat de catre colegii nostri imediat ce vom forma grupa. O zi frumoasa

CORDOBIN MARIAN

1 an ago

Organizati in IASI acest curs? MARIAN CORDOBIN 0745606068

ccse

12 luni ago

Buna ziua, organizam cursul si in Iasi. Suntem in etapa de formare a grupei. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0733 470 700 sau 0745 617 024 sau veti fi contactat de catre colegii nostri imediat ce vom forma grupa . O zi frumoasa

Mesesan Ovidiu

12 luni ago

Organizati cursuri de vopsitor in Brasov?

ccse

12 luni ago

Buna ziua, organizam cursul si in Brasov. Suntem in etapa de formare a grupei. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0733 470 709 sau 0733 470 700 sau veti fi contactata de catre colegii nostri imediat ce vom forma grupa daca ne lasati un numar de telefon. O zi frumoasa

MANOLE MARIUS

12 luni ago

Am 37 de ani si lucrez ca vopsitor de 17 ani si as vrea sa ma si calific.

ccse

12 luni ago

Buna ziua. Avem acest curs in oferta noastra.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. 0733470700.O zi buna!